Лайфстайл

Парфюми за специални поводи, с които да посрещнете зимните празници

През зимата винаги търсим по-наситени, богати и многопластови ухания. Те по най-добрия начин отговарят на нуждата ни от повече топлина, комфорт и уют през студените месеци. Отличен начин да се подготвим за предстоящите най-скъпи празници в годината е като подберем парфюми за специални поводи, с които ще се чувстваме блестящи. Всяка от доказаните компании в ароматния бранш предлага парфюми, които са подходящи за празниците. Подберете ухания с нотки, които ви допадат и си подарете вълнуващи моменти в очакване на Коледа и Нова година.

Парфюмите с мед и ще повишат празничното очакване

Вкусната, сладка и ароматна нотка е едно от уханията, което свързваме с Коледа. Хармоничните парфюми с мед създават усещане за уют и подобряват настроението. Ароматният акцент се съчетава успешно с плодови, пикантни, флорални и мускусни нотки. Ето няколко уханни идеи за парфюми с мед, с които да посрещнете празниците.

Limitless Shopping Via della Spiga by Trussardi е един от най-завладяващите парфюми за есента и зимата

Кехлибареното ухание, проектирано от Quentin Bisch и Amelie Jacquie е лансирано през 2020 година. Ароматната композиция е съчетала нотки ябълка, пчелна пита и бергамот, мед, жасмин, махониал и роза, боб тонка, хелиотроп, мускус и глог.

Scandal от Jean Paul Gaultier е сред най-популярните дамски парфюми

Шипровият аромат е представен през 2017 г. Уханната композиция е дело на Daphné Bugey, Fabrice Pellegrin и Christophe Raynaud. Ароматът се открива със свежи нотки портокал и мандарина, последвани от мед, гардения, портокалов цвят, жасмин и праскова в сърцевината. Базовият акорд е формиран от пчелен восък, карамел, пачули и женско биле.

Парфюми с уханни подправки също носят духа на Коледа

Аромати, в чиито състав са включени канела, джинджифил, карамфил, кардамон, звездовиден анасон и др. също ще подсилят ентусиазма ви в очакване на коледно-новогодишните празници. Те са интензивни и въздействащи. Ето някои парфюми, готови да ви завладеят с уханията си.

Passeggiata In Galleria Vittorio Emanuele II от Trussardi е един от впечатляващите гурме парфюми

Кехлибареното ухание, разработено от Julie Massé е представено пред 2020 година. Ароматната композиция се открива с вкусна комбинация от лешник, кафе и канела. Флоралната сърцевина е обединила тубероза, кокос и жасмин самбак, а базовият акорд е преплел ванилия, бял мускус и кедър.

Bvlgari Man In Black e един от емблематичните пикантни парфюми

Уханната композиция е разработена от Алберто Мориляс. Завладяващият пикантен парфюм излиза на пазара през 2014 година. Уханният коктейл се открива с акорд от подправки, подчертан с опушената сладост на ром и тютюн. В сърцевината са преплетени кожа, ирис и тубероза, а запомнящият се финал на аромата се дължи на съчетанието от боб Тонка, дърво гуаяк и бензоин.

Изберете парфюми, с които ще изградите празнични ароматни спомени през зимата

Ароматите имат силата да предизвикват спомени и да ни връщат отново и отново към мигове, които сме изживели. Правилно подбраните парфюми, с които да посрещнете празниците тази зима, ще ви позволят да изживявате многократно приятните моменти с близките си хора, с които ще споделите трепетното вълнение от Коледа и посрещането на Новата година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *