Лайфстайл

Къде да отидем на басейн в Пловдив

Вече сме в летния сезон и всеки започва да мисли за море, за басейн, за планина и за всякакви други местенца, където да си почине. Днес в тази статия ще научите за няколко места, където може да отидете на басейн, да се разхладите в жегата и да изживеете незабравим уикенд.

Аквапарк „Акваленд“

Намиращ се в квартал „Тракия“, този аквапарк е едно уникално място за развлечения на цялото семейство. Аквапарка е подходящ за всякакви възрасти. Тук се намира и една екстремна пързалка- Кинг Кобра, която е висока 19 метра и може да се развие скорост до над 70 км/ч. В аквапарк „Акваленд“ може да се насладите на 17 пързалки и 7 басейна, които ще ви направят щастливи и весели през целия ден.

Colibri Pool Пловдив

Извън квартал Коматево може да намерите Colibri Pool Plovdiv. Това е летен клуб на открито и басейн на едно място, което е изключително удобно за всички гости. Мястото е огромно и това си проличава от големината на басейна- 22 метра и 140 места, а има и голямо джакузи, на което всеки се любува. За престоя си там, вие може да изберете между шезлонг или плажно легло.

Комплекс Рачич

Ако искате да се отървете от тежкото ежедневие на града, то комплекс Рачич е вашето място. Намира се на около пет минути от Пловдив, но по никакъв начин няма да ви напомни за града. Хубавото на този комплекс е, че става за всякакъв вид хора- от изискани до непретенциозни. В комплекса има олимпийски басейн с дълбочина от 160 до 180 сантиметра, а има и детски басейн и за най-малките с дълбочина от 60 сантиметра.

Изберете точното за вас място и се насладете на макс. Отпуснете се, насладете се на атмосферата, вземете си едно питие и почувствайте лятото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *