Интересно

Полезни подаръци за Коледа

Независимо дали търсите подарък за приятел или любим човек, има много полезни коледни подаръци, от които да избирате. От перфектния комплект халба за бира до персонализирана табела за домашен филм, има много възможности да намерите идеалния подарък.

iRobot Roomba, свързан с Wi-Fi прахосмукачка

Свързаният с Wi-Fi робот прахосмукачка iRobot Roomba е страхотен коледен подарък за някой, който няма време за чистене у дома или има домашни любимци. Може да почиства килими и твърди подове, а възможностите му за самозареждане могат да ви помогнат да спестите време. Можете да го управлявате с вашия смартфон или да му давате гласови команди. Можете също да го използвате за насочване към конкретни стаи.

i3 не предлага усъвършенствани функции за интелигентно картографиране като зони за „забрана“ или персонализирани зони за почистване. Той обаче предлага основна карта на пода. Можете да зададете график за него и той може да предложи допълнителни почиствания въз основа на рутинни процедури. Това е смесена чанта, но ще бъдете доволни от основните характеристики.

i7, от друга страна, предлага по-усъвършенствани функции за интелигентно картографиране. Можете да етикетирате конкретни стаи, а роботизираният вакуум може да картографира подовете във вашия дом. Може дори да се движи под мебелите и да ги предпази от падане по стълбите.

Полезни подаръци за Коледа - прахосмукачка робот

Персонализирани чаши за бира

Персонализираните чаши за бира са страхотен подарък за специален човек. Те са с високо качество и издържат на ежедневна употреба. Има много стилове и дизайни, от които да избирате. Тези чаши са идеален подарък за всеки повод.

Например, комплект от 4 халби е перфектен подарък за всеки любител на бирата. Може да откриете кристални халби и страхотни дизайни. Може да добавите и специална дървена поставка, която да подсили вкуса на всяка крафт бира.

Шапка и шал

Независимо дали ви трябва подарък за любител на модата или за някого, за когото ви е грижа, комплект шапка и шал са отличен подарък, който със сигурност ще влезе в употреба. Постарайте се да изберете модели, които ще паснат на стила на вашия близък, но също така, огледайте добре материите. Нужни са ви шапка и шал от качествени материали, най-добре вълна, които да предпазват от студеното време, вместо само да изглеждат добре. За да покажете още по-голямо внимание, добавете и чифт ръкавици.

Полезни подаръци за Коледа - шапка и шал

Планер за следващата година

Ако някой от вашите близки и приятели обича да планира внимателно времето си, то планер за следващата година е един от най-полезните подаръци за Коледа. След като напоследък планерите са изключително популярни, на пазара ще откриете огромно разнообразие от дизайни и модели. На първо място, изберете корица, която ще допадне като оформление и дизайн на вашите близки. Освен това, разгледайте вътрешността и преценете дали моделът е подходящ. Съвременните планери са разграфени по дни, както и по седмици и месеци така, че използващият го да поставя различните цели и задачи. Можете да изберете модел, който има полета за научени нови умения, дневни задачи и още различни други записки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *