Автомобили

Пътна помощ за град София

София както всеки знае е най-населеният град у нас. Ако се предположи, че всеки втори гражданин на града разполага с поне една кола, то цифрата ще надхвърли два милиона.

Всеки кара различна марка и модел кола, което означава и различни предпочитания за това. Повреди по колите се случват всекидневно и трябва да има някой, който да се отзовава на пострадалите шофьори в нашата столица и нейните околия. Затова при проблем на пътя смело може да потърсите услугите на Пътна помощ София и да сте сигурни, че има кой да се погрижи за вас и вашата кола.

Къде точно трябва да се намирам в София, за да ми бъде помогнато?

Няма значение от това, в кой квартал на София се намирате или пък на кое шосе! Пътна помощ София покрива цялата столица и може да ви бъде помогнато където и да се намирате в нея. Нужно е само да се обадите на телефона на компанията и да кажете къде се намирате, какво се е случило, с какво искате да ви бъде помогнато и вашите лични данни, които да бъдат записани от диспечера. Какъвто и да бъде вашият проблем, то вие не трябва да се притеснявате да се обадите и да поискате помощ.

Какви са цените на услугите на Пътна помощ София

Цените на компанията варират постоянно и са малко услугите, които имат конкретна цена. Това е така, защото цените на горивата се променят постоянно и още куп други фактори са променящи се и това не позволява слагането на конкретна цена. Услугите които имат фиксирана цена са:

  • подаването на ток на автомобил, който не иска да запали;
  • смяната на спукана гума;
  • доставка на гориво при нужда;
  • репатрак София за репатрирането на закъсал или пък катастрофирал автомобил.

Обикновено цената, която трябва да се заплати за допълнителното изминато разстояние е много плаваща и може да се променя всеки ден. Ако искате да знаете какви са по-точно цените, то вие ще трябва да влезете в сайта на компанията или пък да се обадите по телефона и да попитате.

Защо да изберете точно Пътна помощ София?

Вярно е, че има десетки компании за пътна помощ, но ако изберете Пътна помощ София, вие няма да сгрешите. В компанията работят всякакви по вид служители, техници, работници и сервизни майстори, които разбират от работата си. Всяка година уменията и качествата на всеки работещ в компанията се проверяват и при нужда биват подобрявани и усъвършенствани.

Компанията разполага със сервизи, които са оборудвани с всичко нужно, за извършването на каквато и да било поправка по вашата кола. Също така компанията притежава техника, която служи за репатрирането на коли, мотори, камиони, бусове, тежкотоварна и селскостопанска техника.

Именно от това се нуждае една компания, за да извършва своята дейност и да има клиенти, които са винаги доволни от извършените услуги. Никога няма да получите лошо отношение от наш работник или пък закъснение, което да ви вбеси. Изберете тази компания и ще останете сигурни и спокойни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *