Красота

Интересни съвети при избора на семейни пижами

Пижами Family look – зарадвайте семейството, изненадайте приятели и роднини

Днес пижамите са престанали да бъдат интимно облекло, което правилата на добрите маниери изискват да бъде скрито и непознато. Пижамените партита и модата за използване на отделни елементи от пижамите в уличното облекло, буквално извадиха пижамата от спалнята. Появи се нова тенденция – семейни пижами. Едни и същи кройки, цветове и щампи обединяват цялото семейство, сплотяват го, създават хармония.

Семейните пижами са начин да зарадвате себе си и семейството си, да изненадате приятели и роднини, като ги поканите на неформална среща. Може да изберете класически модели или да обърнете внимание на празнични и цветни пижами /например за Коледа/. Може да поръчате необходимите комплекти, като създадете свой, уникален стил за някое запомнящо се събитие. Семейните пижами могат да бъдат украсени с бродерия, монограми и надписи, които ще бъдат постоянен източник на приятни спомени.

Зараждането на стила Family look се свързва с 20-те години на миналия век в Америка. В наше време много знаменитости се заразиха от тази идея, а след това тя намери много почитатели навсякъде по света, намери широка употреба.

Семейните пижами, както и дрехи, изглеждат много стилно и хармонично. Това направление се приема често като някаква игра, при която възрастните отново могат да се почувстват деца, а децата да се издигне до нивото на възрастен.

Семейството е най-важно в живота на човека. Затова е особено важно да се укрепва с различни традиции и ритуали. Семейните пижами символизират щастие, топлина, разбирателство и уют. Те говорят, че хората в семейството действително държат един на друг, те са си близки не само физически, но и по дух.

Family look е за тези, които не се страхуват да се откроят в множеството, не се притесняват да показват своите чувства пред другите хора. Сега дизайнерите създават комплекти дрехи в този стил даже и за бебета. Предлагат се и различни видове семейни пижами, които външно са обединени само от едно нещо, например футболна топка. Всяка интерпретация в този стил говори за чувството за стил на цялото семейство.

Тук ще отбележим конкретно пижамите кенгуру, тъй като те получават все повече разпространение не само сред децата, но и сред възрастните. Могат да се облекат вечер у дома, може с тях да се покажете пред света. Обикновено изобразяват анимационен или приказен герой, или талисман. Със сигурност такава пижама ще се хареса на вашите деца, на вашите близки и ще създаде особена атмосфера по време на празник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *