Автомобили

Пътна помощ на територията на София

Всеки знае, че в София има мнооого коли, тъй като и хората в столицата ни са много на брой. Във всеки един момент от денонощието може да се наложи на някого да поправя автомобила си на пътя! Именно затова може да се разчита на Пътна помощ София.

Компанията работи във всеки един час и всяка една минута на денонощието и ще се отзове на всички шофьори, които имат нужда от помощ на пътя. Когато се намирате на територията на София и закъсате на пътя, то вие само трябва да се обадите на Пътна помощ София и проблемите ви ще бъдат решени.

С какво точно може да ни помогне Пътната помощ?

Има всякакви повреди, които могат да се случат по време на шофиране и при всяка една трябва да се реагира по различен начин. Има повреди, които трябва да бъдат оправени на място, но има и повреди, които позволяват на шофьора да си отиде вкъщи и спокойно да оправи автомобила си.

пътна помощ на място

Пътна помощ София е създадена именно за повредите и случаите, в които трябва да се действа на момента без да може да се отлага поправката на колата. Ако не можете сами да се справите, то пътната помощ и специалистите, работещи в нея ще се отзоват на място и ще оправят всичко необходимо.

В случаите, когато повредата не може да бъде отстранена на място и от екипа на пътна помощ София, то вие и автомобила ви ще бъдете закарани в сервиз на компанията където да се случи въпросната поправка на повредата. Вие имате право да поискате да бъдете закарани и в сервиз по ваш избор!

репатриране на автомобил

На място може да бъде сменена гума, да бъде подаден ток, да се сменят течности по автомобила или пък да бъдат сменени други консумативи, които са нужни за правилната работа на колата.

Как да се свържем с Пътна помощ София?

В днешно време почти всеки един от нас има модерен смартфон, на който може да се търсят всякакви неща в интернет. Най-лесен вариант за намиране на контакт с пътна помощ София е на техен сайт, където има телефонните номера на компанията. Обадете се на един от тези номера и екип ще бъде изпратен, за да ви помогне. Ако нямате такъв телефон, то вие може да помолите някого да ви предостави телефон за контакт с компанията, за да може да се обадите.

търсене на пътна помощ

След повикването, екип на Пътна помощ София ще бъде при вас за максимално бързо време в зависимост от това в коя част на столицата ни се намирате. Трябва да знаете, че ако се намирате извън територията на град София, то вие ще трябва да доплатите за пътни разходи, които са направени, за да се стигне до вас!

Не се притеснявайте да потърсите услугите на Пътна помощ София, тъй като те винаги ще се отзоват за отрицателно време и ще ви бъде помогнато. Не опитвайте да поправяте нещо сами, ако не знаете как точно се поправя, защото това може да влоши нещата и да доведе до допълнителни разходи, които не са нужни.

обаждане към пътна помощ софия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *