Телефони

Защо телефонът Google Pixel е добра идея

Pixel Phone на Google е идеализирано Android изживяване. Телефонът е отключен, захранва се с AI и поддържа поне три години актуализации. Тези фактори, съчетани с камерата, работеща с AI, правят Pixel идеален смартфон в дългосрочен план.

Отключен

Ако обмисляте да закупите телефон Google Pixel, но се притеснявате, че е заключен към определен оператор, добра идея е да го отключите, преди да го купите. Отключен телефон ще гарантира, че имате свободата да използвате всяка мрежа, която пожелаете, без да се притеснявате, че ще се заключите в договор. Освен това, отключените телефони предлагат и по-голяма сигурност. Ако се притеснявате, че телефонът ви ще бъде откраднат, можете да използвате отключен телефон, за да предотвратите това.

Друго предимство на закупуването на отключен телефон е свободата да сменяте оператора. Възможно е да смените оператора, след като закупите отключен телефон, но това може да бъде караница. Ако имате ограничен бюджет, най-добре е да си купите отключен телефон, който е съвместим с широк набор от оператори. По този начин можете да накарате телефона си да работи в множество мрежи, което може да ви помогне да спестите пари в дългосрочен план.

Защо телефонът Google Pixel е добра идея - отключен

Уникален дизайн

Уникалният дизайн е ключова характеристика на Google Pixel Phone. Черните контури, които обграждат страните и задната част на телефона, помагат за рамкирането на уникалната форма на Pixel на телефона. Тази черна рамка също помага да се скрият грозните компоненти на телефона. Например, решетката на високоговорителя и SIM слотът са скрити, а USB-C портът също не се вижда.

Google отдели време, за да проектира Pixel 4 по такъв начин, че да се чувства мек и достъпен в ръката ви. Извитото Gorilla Glass 5 стъкло и алуминиевите гърбове са експертно изваяни, за да гарантират, че телефонът е гладък и мек.

Поддържа се поне три години

Ако търсите нов телефон, една от най-добрите причини да закупите телефон Pixel е, че можете да сте сигурни, че ще получава редовни актуализации на операционната система, включително корекции за сигурност. Това означава, че няма да се притеснявате, че ще останете с по-стар софтуер, който вече не се поддържа. Google също обещава, че ще осигури хардуерна поддръжка за телефоните Pixel поне три години.

Защо телефонът Google Pixel е добра идея - актуализации

Една от причините Google Pixel Phone да е добра идея е, че ще се поддържа поне три години. Това означава, че Google ще може да коригира всички проблеми с устройството поне три години. Компанията произвежда всички свои телефони, така че не могат да обвиняват други производители за преустановяване на софтуерните актуализации. Важно е обаче да се отбележи, че Google все още не е единственият производител, който не може да актуализира своите устройства с най-новите версии на Android.

Камера с AI

Задвижваната от AI камера на телефон Google Pixel определено е подобрение в сравнение с по-старите телефони. Той разполага със система за обучение на устройството, което прави телефона по-интелигентен. Той използва зрителни модели с ниска мощност за разпознаване на обекти, изражения на лицето и текст. Има полезни функции като Photobooth Mode, който анализира израженията на лицето в реално време и автоматично заснема смешни лица. Другите му функции включват Top Shot, който анализира снимки с движение и предлага страхотни откровени моменти. Камерата разполага и с HDR+, което дава възможност за правене на по-добри снимки.

Защо телефонът Google Pixel е добра идея - камера

Неограничено хранилище в облака на Google

За телефоните Pixel Google може да ви осигури неограничено облачно хранилище. Можете да съхранявате снимки, видеоклипове, музика и документи толкова дълго, колкото желаете. За щастие, интелигентното хранилище на Google може да се погрижи за всичко това автоматично. Това означава, че трябва да настроите услугата само веднъж и тя автоматично ще качи вашите медийни файлове в облака.

Приложението Google Photos предлага неограничено съхранение на снимки с високо качество и оригинална резолюция. Тази функция ще бъде голяма полза за собствениците на Pixel смартфони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *