Мода

Какви дрехи да носим през зимата?

През зимните месеци ни се иска да носим възможно най-малко дрехи, но също така да ни бъде топло, както през летните и слънчеви дни. Затова ще ви дадем няколко съвета за дрехи, които да носите през зимата.

Пуловери

Пуловерът е може би най-носената, подходяща и уютна дреха за зимата. Може да си купите пуловер със или без яка според вашите желания. Ако не обичате да носите яке върху пуловера си, то вие може да си купите пуловер тип овърсайз, който да ви е като горна дреха.

Шалове

Шаловете се използват повече като аксесоари през зимата. Шалове може да носите със своят пуловер, своето сако или дори риза, ако времето навън е слънчево. Има няколко вида шалове- обемни шалове, ватирани шалове и много други.

Класически палта

Палтата са изключително стилни и много удобни за зимните и студени месеци. Под него може да облечете както тънка блуза, така и по-дебел пуловер, който харесвате. С класическите палта си отиват и шалове от всякакъв вид.

Носенето на шапки също е добра идея, когато навън е много студено. Има много хубави и стилни шапки, които да допълнят вашият външен вид и да му придадат изящество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *